Image

 

Det handler om god gedigen selvindsigt, bevidsthed og selvkærlighed. Til alt, hvad du er.

Som coach hjælper jeg dig med at forstå dig, dine reaktioner, mønstre og tanker – og specielt de ubevidste. Og ændre på det, som faktisk ikke tjener dig eller din relation.

Arbejdet med følelser og tanker er dybt, intensivt og ganske enkelt genialt til at skære ind til benet.

Jeg guider dig til:

  • Større selvværd
  • Selvindsigt og bevidsthed
  • En forståelse af dine egne følelser og tanker og deres ophav
  • En dybere forståelse af de usynlige mekanismer i dig
  • Nemmere at kunne sætte tydelige grænser med et varmt hjerte

Min egen rejse – og hvorfor mit hjerte banker for personlig udvikling.

Jeg husker tydeligt, jeg sidder på mit værelse og leger med mine Barbie dukke mens jeg græder. Det er sommer, jeg bor på en gård og mine forældre er selvstændige landmænd med malkekøer. Jeg holdt meget af at være i stalden og i det hele taget at være på landet, og sommeren var lige med frihed, leg, strand og høst. Men også den tid hvor køerne var på græs og min far havde meget travlt med markarbejde og stalden. Jeg så op til min far, jeg synes han var klog, men han var desværre også meget temperamentsfuld, lunefuld og meget hård. Og det spidsede til om sommeren, hvor køerne var på græs. Hvilket betød han var meget hårdhændet og brutal, når de ikke makkede ret, hvilket var svært at se på og være en del af, så jeg løb altid op på mit værelse og gemte mig, mens jeg græd.

Jeg voksede op i en, på mange måder, god og tryg familie.

Min mor var opdraget efter gammeldags metode om at høre efter og rette ind og havde ikke vilje til at sætte sig i respekt, hun havde kun den frihed og udtryksmulighed som min far gav hende. Og alligevel, så fandt hun sine muligheder, hun var kreativ, glad, festlig og kærlig og en god modvægt til det hårde og lunefulde og var årsagen til at vi havde det godt og trygt som børn.

Selv om min mor afbød mange lunefulde og hidsige oplevelser med vores far, var der ikke altid plads til alle de undringer og snakke over det uforudsigelige og jeg oplevede ofte jeg undertrykte mange følelser. Rationalitet, konsekvens og arbejdsomhed var en aksel hverdagen drejede rundt om, og ikke følelser og tanker. Jeg manglede svar på alle mine spørgsmål og tanker om større  bevidsthed, forståelse, mening og kærlighed til mig selv og andre. Jeg boksede i mange år med dette ønske inden i, men min forlegenheden i at vise mine følelser og acceptere mig selv med min historie, var det som holdt mig fra, at gøre noget. Da mine børn kom til verden, blev jeg for alvor bevidst om mine uhensigtsmæssige mønstre og jeg længtes efter at hvile mere i mig selv og være lige glad med hvad andre tænkte og mente.

Ønsket var dybtfølt og startede min indre sårbare rejse, hvor jeg var nødt til, at se på mig selv og min fortid med nådesløse øjne, hvis jeg skulle ændre mine mønstre og blive bedre til at tage mig af mig selv, sætte respektfulde grænser og ikke lade andres negative energi overmande mig.

Som sygeplejerske havde jeg i mange år, arbejde med og studeret forskellige indgangsvinkler til livsstilsændringer og personlig forandring, men jeg faldt for arbejdet med følelser og tanker via skyggearbejde af Debbie Ford, som jeg oplevede, var skelsættende.

At kigge på følelser og tanker i skyggeperspektiv tog mig relativt hurtigt virkelig dybt og skabte befriende transformationer i mit liv og sind. Det gav mig en selvindsigt og frihed til at være den jeg er med hjertet. Ja til at turde være mere mig.

Det var det, jeg manglede, da jeg voksede op – følelsen af at jeg var god nok som jeg var. At jeg blev respekteret for det bidrag jeg kom med, uden at blive ignoreret, skældt ud, set ned på eller overladt til mig selv.

Jeg ved, at min rejse ikke er unik. Den er blot et eksempel på at stå som voksen og føle at man mangler noget at sig selv og ikke kunne udtrykke sig fuldt og ærligt.

Jeg vil elske, at vores veje krydses og guide dig til at være en bevidst og helhjertet udgave af dig selv.

De bedste hilsner

Else Marie

  • Coach og vejleder i personlig forandring

Else Marie Brædder