Image

Sæt dig selv fri

  • SÆT DIG SELV FRI er et 8-ugers øjenåbnende og transformerende 1:1 skyggeforløb. Det er et forløb til dig, der gerne vil lære dig selv at kende på et dybere plan, forstå dine personlige skyggesider, og det, der spænder ben for, at du gør det, du gerne vil gøre – og er den, du gerne vil være. Når vi ikke føler os fri til det, er det ofte fordi vi har stillet for mange sider af os selv i skyggen. Vi har vendt vigtige og vitale egenskaber ryggen, og uden adgang til dem, bliver vi holdt fast i en tilsyneladende uforanderlig persona, og har svært ved rigtigt at rykke på det, der er vigtigt for os.

  • I SÆT DIG SELV FRI coachingforløbetbliver du bliver inviteret til at kigge på skyggen fra 8 forskelligevinkler.Det er et selvforståelsesforløb, hvor du bliver klogere på dig selv og dine skjulte sider og mønstre. Og hvor du arbejder med at åbne op for og giver plads til en ny version af dig.

  • Vi starter med at gøre status over hvor du er lige nu, og hvad du ønsker dig. Undervejs arbejder vi med projektioner og lærer at ”tage en skygge hjem”.

  • SÆT DIG SELV FRI forløbet handler om at få nedbrudt de usynlige mure, du engang har bygget op, så du kan få adgang til de sider af dig selv, du enten har fornægtet, gemt eller givet væk til andre. Så du – måske for første gang – kan se mere ærligt på hvem, du er og træde langt mere autentisk frem. Privat som professionelt.

  • Sessioner kan enten foregå telefonisk eller hvor vi mødes hos mig, eller en blanding, det er op til dig.

  • Pris for SÆT DIG SELV FRI forløb (8-10 sessioner á 60-90 min.) 350 kr. pr session.

Please fill the required field.